/Інтерактивні вправи/ --- Предмет "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"

Напівфабрикати для оздоблення тістечок і тортів 

Солодкі страви

                          

 Підготовка повидла, джемів, цукатів, фруктів, кураги, горіхів до виробництва

                          

 Приготування пісочного пирога з начинкою з сиру

                                          

Приготування крему масляного "Глясе"

                                        

Кросворд: Приготування бісквіту основного.

                                       

Приготування бісквітного тістечка «Рулет з масляним кремом».

                                       

Приготування тістечка «Язички шарові».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

                         Сучасна професійно-технічна освіта має допомогти майбутнім кваліфікованим робітникам відчувати себе впевненими на р...