/Презентації/ --- Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"


Тема: Овочі

                         
Тема: Риба та рибні продукти

                         
Тема "Перші страви"

Тема: Технологія приготування страв з м'яса, птиці, дичини"

Тема: Технологія приготування страв з риби, морепродуктів
  1. Презентація "Значення страв з риби"

  2. Презентація "Напівфабрикати з риби та нерибних продуктів"

  3. Презентація "Страви із тушкованої риби"

  4. Презентація "Страви із запеченої риби"

  5. Презентація "Оформлення і подача гарячих закусок із риби і морепродуктів"




Тема: Холодні страви та закуски

Тема: Гарячі страви та закуски


Тема: Фаршировані овочі
Тема: Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

                         Сучасна професійно-технічна освіта має допомогти майбутнім кваліфікованим робітникам відчувати себе впевненими на р...